Moms visas:
 • Svenska
 • Sår- & skadesmink

  Riktigt effektiva övningssituationer bygger på att övningarna är verklighetstrogna. Med våra sårkit och vårt skadesmink kan ni simulera verklighetstrogna skador och öva på att hantera dessa. Närmare verkligheten är svårt att komma. 

  Här hittar ni allt från sårskadade axlar till lår med blödande skador. Vi har även verklighetstrogna sår som kan lindas runt en mänsklig kroppsdel, vilket gör att studenter och elever kan öva på varandra. Dessa kan med fördel också fästas på någon av våra HLR-dockor. Användningsområdena är många och ger ovärderliga erfarenheter för den som övar.

  Skadesmink är mycket effektivt för alla typer av övningar där sår och brännskador ska simuleras. Med dessa kit kan ni skapa sår som ser mycket verklighetstrogna ut och på så sätt bidra till att studenterna vänjer sig vid att se och behandla olika typer av sår.

  Alla våra produkter är skonsamma mot huden och lätta att tvätta bort.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag