Moms visas:

Om oss

HLR-Hjälpen är från början ett utbildningsföretag inom hjärt-lungräddning & första hjälpen. Utbildningar är fortfarande ett fokusområde som vi gärna hjälper våra kunder med. Våra HLR instruktörer utbildar över hela Sverige och utför även service av hjärtstartare och första hjälpen material.  

HLR-Hjälpen var tidigare med i följande artikel i tidningen enterprise magazine: http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/artikel/kunskap-som-raddar-liv.

Vi har vårt huvudkontor I Stockholm och våra HLR instruktörer är bosatta runtom i landet. Vilket gör att vi kan erbjuda kurser lokalt och även samordna större evenemang med flera instruktörer samtidigt.

Vi har numera även startat en blogg där tanken är att vi ska skriva artiklar dels om nya produkter men även om ämnen såsom hjärt-lungräddning och första hjälpen.

HLR-Hjälpen finns numera även i flera länder med lokal kundservice och E-butiker. Vi öppnade först upp i Danmark och sedan Finland. Nästa steg är att öppna upp i Estland, Lettland och Litauen. 

 

Våra produkter

Hjärtstartare kom tidigt in i vår verksamhet när det lades till i svenska HLR rådets utbildningsprogram. I och med detta föll det sig naturligt att börja tillhandahålla hjärtstartare till våra kunder som vi höll utbildningar för. Med åren har fler modeller av hjärtstartare tillkommit och vi har fokuserat på att ha ett brett utbud eftersom vi på så sätt kan välja den modell som passar kunden bäst till skillnad från om vi endast hade haft en eller två modeller att välja på. 

I och med detta har vi en webbutik som levererar det första hjälpen material som vi tycker passar bra både för privatpersoner såsom företag. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp att välja.

Vi samarbetar sedan länge med flera olika tillverkare / leverantörer för att kunna tillhandahålla ett brett utbud av hög kvalitet. Vi har ett långt samarbete med norska Laerdal som tillverkar livräddande produkter av högsta kvalitet, här är det främst deras HLR dockor som vi säljer men även andra kvalitetsprodukter såsom andningsballonger och pocket masker. 

För hjärtstartare har vi ett brett samarbete för att kunna tillhandahålla olika hjärtstartare som passar i olika miljöer, det kan till exempel vara att en modell är väldigt fukt tålig och då är mer lämplig till sjöss och en annan modell som är mindre tålig och då kan fungera på kontor / hem. Några av samarbeten här är med Vingmed, LivingTek Nordic och Medisol.

För skåp till hjärtstartare, evakueringsprodukter och första hjälpen väskor har vi ett nära samarbete med den Nederländska tillverkaren Arky som från början främst fokuserade på utomhusskåp med värme till hjärtstartare men som med tiden breddat sitt sortiment. Vilket vi är glada över att kund erbjuda till er kunder.

I framtiden hoppas vi kunna fortsätta utveckla våra tjänster och produkter efter våra kunders behov. Vi har börjat fokusera mer på service av hjärtstartare där vi tar ett helhetsansvar med tydliga kostnader för kunden. Att en hjärtstartare fungerar när den behövs är otvetydigt av yttersta vikt, därav har vi nu lagt större fokus på detta område. 

Vi hoppas även kunna fortsätta öppna upp e-butiker i fler länder och sprida våra tillverkares produkter som i slutändan kan rädda liv.

 

Adress och kontaktinformation 

HLR-Hjälpen Stockholm AB, C/O Adolfsson

Gröndalsvägen 81, 11768 Stockholm, Sverige

Organisationsnummer: 5569298556

Telefon: 08-446 886 45

E-post: kundservice@hlrhjalpen.nu

 

Handlar du som privatperson eller företag?

Privatperson Företag