•   Endast 76 kr i frakt
  •   Certifierad E-handel
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

Kampanjer och erbjudanden

Hos HLR-Hjälpen finner ni ofta aktiva kampanjer där vi ger er ett extra bra pris på någon eller några av alla produkter i vårt breda sortiment. Många av de livräddande produkter vi erbjuder är en stor investering och vi erbjuder er gärna ett lägre pris under kampanjer för att så många som möjligt ska kunna utrusta sin arbetsplats eller sitt hem med hjälpmedel som kan rädda liv. 

 

Utrusta ert hem för nödfall

Enligt studien Familjers upplevelse vid hjärt-lungräddning: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:810118/FULLTEXT01.pdf, är genomsnittsåldern för att drabbas av ett hjärtstopp 71 år. Många av de hjärtstopp som sker i Sverige inträffar i hemmets trygga vrå. Det är därför mycket bra om det finns hjärtstartare eller andra livräddande hjälpmedel hemma. HLR-Hjälpen är er hjärtstartarspecialist och vi säljer hjärtstartare av mycket hög kvalitet som kan användas av alla.

Även bränder uppstår allt som oftast i hemmet, vanligen till en följd av bortglömda cigaretter: https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldPdfFiles/2003/26429.pdf. Se till att alltid ha er bostad utrustad med brandfilt och brandvarnare för att vara redo om en katastrof skulle komma annalkandes. 

 

Förbered er arbetsplats och offentliga miljöer

Många av de hjärtstopp som inträffar utanför sjukhusens väggar inträffar även på arbetsplatser och i offentliga miljöer. Det är här människor tillbringar mycket tid av sin dag, såväl vardag som helg. När vi har kampanjer på livräddande utrustning är det extra passande att se till så att ni är förberedda om en akut situation skulle inträffa.

Vi rekommenderar att arbetsplatser och offentliga miljöer har en hjärtstartare som är väl synlig. Alla som arbetar i närheten bör veta om var den finns. Det är dessutom viktigt att ha en första hjälpen-väska med material som kan stoppa stora blödningar, små sår och lindra vid alla andra olyckor som kan tänkas ske på platsen. 

 

För alla HLR-instruktörer

För alla er som arbetar som HLR-instruktörer har vi på HLR-hjälpen ofta kampanjer där ni kan passa på att förnya eller fylla på ert material. Vi har HLR-dockor för undervisning där ni kan visa hur man hjälper till vid såväl hjärtstopp som luftvägsstopp. Dessutom har vi övningshjärtstartare och mycket annat material som är bra att ha.

 

Material för sjukvård och akutvård

På HLR-Hjälpen finner inte bara privatpersoner och arbetsplatser livräddande material. Vi har nämligen ett brett sortiment även för sjukvården och akutvården. Vid pågående kampanjer kan alla passa på att beställa livsviktiga produkter av oss.

Våra hjärtstartare kan användas av såväl sjukvården och akutvården som på andra platser där omsorgs- och vårdarbete pågår. Vi har dessutom ett brett sortiment för akutvården när det kommer till andningshjälpmedel vid luftvägsstopp. Andningsballonger, silikonmasker, sugpumpar och pocketmasker är bara en del av vårt breda sortiment. 

 

Kampanjer på hjärtstartare och andra hjälpmedel

Oavsett vilken livräddande utrustning ni är ute efter kan ni alltid kika in hos våra kampanjer. Vi har såväl hjälpmedel som tillbehör och reservdelar till allt ni kan tänkas behöva. 

Om ni har några frågor angående vårt sortiment eller är osäkra på vilka produkter som passar er bäst kan ni alltid kontakta oss för hjälp och rådgivning. 

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Produkter

Handla

Information

Handlar du som privatperson eller företag?

Privatperson Företag