Moms visas:
 • Svenska
 • Utbildningar inom första hjälpen & hjärtstartare

  Situationer där första hjälpen eller en hjärtstartare behövs inträffar inte ofta, men när de gör det, är det oerhört viktigt att agera korrekt. Därav spelar våra utbildningar i första hjälpen och hjärtstartare en avgörande roll och vi rekommenderar dem starkt. Med den rätt kunskap från utbildningen, vet du precis vad du behöver göra och vilka åtgärder som krävs. Att vara förberedd minimerar risken för att bli handlingsförlamad i en stressfylld situation.

  Första hjälpen och hjärtstartare utbildningar

  På HLR-Hjälpen erbjuder vi en mängd olika utbildningar inom första hjälpen och hjärtstartare, allt för att du ska kunna hitta en utbildning som passar din arbetsmiljö eller din privata miljö bäst. Vi utbildar både i första hjälpen för vuxna, första hjälpen för barn och visar hur en hjärtstartare fungerar. Kunskap i första hjälpen och hjärtstartare kan rädda liv.

   

  Våra första hjälpen och hjärtstartare utbildningar

  Att vara först på plats vid ett akut medicinskt tillstånd kan lätt leda till en mycket stressig situation. Enligt en studie av Holm och Tongur, visar det sig att många känner osäkerhet och rädsla inför det stora ansvaret. Våra utbildningar syftar till att förbereda er för att kunna agera korrekt när ni ställs inför dessa situationer.

   

  Första hjälpen för vuxna och barn

  Vi erbjuder utbildning i första hjälpen med fokus på olika olycksfall och sjukdomstillstånd såsom stroke, hjärtinfarkt, allergi, brännskador, blödningar. Denna utbildning kan hållas på alla platser i landet utan att någon extra avgift tillkommer. Vårt barn-första hjälpen-program lär er livräddande åtgärder om ett barn drabbas av en olycka. Allt genom praktisk träning, inklusive hur man hanterar luftvägsstopp och gör bedömningar.

   

  Demonstration av hjärtstartare

  Förutom utbildningar i första hjälpen, erbjuder vi även demonstrationer av hjärtstartare. Vi tar oss tid att visa er hur just er hjärtstartare fungerar och hur ni bäst använder den. Det finns även tid för frågor och diskussion.

   

  Agera korrekt med hjälp av våra affischer

  När du behöver utföra första hjälpen eller använda en hjärtstartare, är det lätt att bli paralyserad av situationens allvar. Våra affischer ger klara instruktioner om hur du ska agera i dessa situationer.

   

  Presentkort till utbildningar

  Har du svårt att välja vilken utbildning du ska gå, eller vill du uppmuntra någon du känner att utbilda sig? Då kan du köpa ett presentkort från oss. Ett presentkort till en utbildning i första hjälpen och hjärtstartare är en meningsfull gåva som kan göra skillnad.

  Vi erbjuder utbildningar i första hjälpen och hjärtstartare över hela Sverige. Våra erfarna instruktörer kommer till er plats. Om du är intresserad av att bli instruktör i första hjälpen och hjärtstartare, bör du delta i en av våra instruktörsutbildningar.

  Kontakta oss idag för mer information och en offert. E-post: info@hlrhjalpen.nu Telefon: 08-446 886 45

  Texten har granskats av Jonathan Adolfsson, huvudinstruktör för våra första hjälpen-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag