•   Endast 49 kr i frakt - Fraktfritt över 1000 kr
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

RESUSCI ANNE

Hur gör du egentligen när olyckan är framme? Svaret på den frågan och kunskaper i hjärt- och lungräddning har den här klassiska dockan gett oss sedan 1960. Resusci Anne tros ha tränat mer än 400 miljoner människor i HLR-teknik och räddat många liv. Resusci Anne är tänkt att användas för att simulera akutvård såväl inom som utanför sjukhusmiljö och passar därför utmärkt även för företag, skolor och andra organisationer där hjärt- och lungräddning kan tänkas behövas. För dig som vill ta steget fullt ut i träningen är denna storsäljare från Laerdal Medical ett givet val.
Verklighetsanpassade funktioner
För att komma så nära verkligheten som möjligt är Resusci Anne utrustad med mängder av specialfunktioner. Det innebär:
Att dockan är anatomiskt korrekt utformad vad gäller utseende och storlek för att skapa en verklighetskänsla när utövaren försöker få igång andningen och hjärtverksamheten. Genom tillval av ansikte med dekor kan Resusci Anne få ännu mer personlighet.
Att ett ventilationssystem ser till att dockans bröstkorg rör sig vid korrekt utförd teknik när mun-mot-mun metoden tillämpas. Med ansiktsdukar möjliggörs en mer hygienisk träningsmiljö där flera individer kan träna på samma docka.
Att designen möjliggör för utövaren att träna och finjustera kompressionstekniker. Dockan mäter till exempel kompressionstryck, uppsläpp och hastighet vid utförandet. OBS gäller endast Resusci Anne QCPR dockorna.
Att en pulsballong med slang kan användas för att skapa en realistisk situation som inkluderar pulssimulering.
Tillval för vassare träning
För att maximera utbildningen erbjuder vi många tillval som är kompatibla med din Resusci Anne. Du kan enkelt kombinera, byta och komplettera olika produktdelar för att anpassa dockan efter dina behov. Hos oss finns såväl helkroppsdocka som halvkroppsdocka och vissa delar av produkten finns i både hårdplast och skumgummi. Andra tillval är kroppslemmar med brännskador, skärsår eller benbrott. Dockan kan även utrustas med jacka, extra ansikten, ansiktsdukar och pulsballong med slang – för att nämna några alternativ.
Om du har för avsikt att tillämpa utbildning inom hjärt- och lungräddning som en kontinuerlig process kan vi även rekommendera elektronisk utrustning som komplement. Med produkten SimPad PLUS SkillR IE kan du få återkoppling i realtid, utföra mätningar och lagra data för utvärdering. Denna smidiga programvara kan både anslutas trådlöst eller via USB-port på din dator. Rent praktiskt kontrollerar den viktiga nyckelfaktorer på detaljnivå – exempelvis cirkulation, pulsslag och luftvägsfunktioner. För dig som söker billiga alternativ finns en skillguide som också ger omedelbar rådgivning i mer avskalad form.

Produkter

Handla

Information