Moms visas:
 • Svenska
 • Mini Anne plus

  För att träna på att utföra hjärt- och lungräddning är en HLR-docka det absolut bästa hjälpmedlet. Med en HLR-docka får man rätt sorts träning och lär sig hur man ska ingripa vid ett kritiskt läge. Om ni vill kunna erbjuda realistiska HLR-övningar har vi ett stort utbud av HLR-dockor som lämpar sig väl för ändamålet.

  En Mini Anne Plus från Laerdal är en verklighetstrogen HLR-docka som har de anatomiska egenskaper som behövs för att utbildningen ska bli bra. Mini Anne Plus ger möjlighet att öva på rätt kompressionsdjup och korrekta inblåsningar. När bröstkompressionerna är tillräckligt djupa kommer dockan att meddela detta med ett klickljud, vilket underlättar vid träningen. Dessutom höjs och sänks dockans bröstkorg vid inblåsningarna så att även de kan bli korrekt utförda. Med en Mini Anne Plus är detaljer väl igenomtänkta och dockorna kommer i en unicolor hudton. Därmed blir alla inkluderade i träningen!

  Mini Anne Plus är det självklara valet för er som vill ha en budgetvänlig HLR-docka av högsta kvalité. Dockorna kommer i ett tio-pack, vilket innebär att de kan användas för gruppträningar. Givetvis ingår det allt som behövs för att er träning ska bli så bra som möjligt. Med en Mini Anne Plus medföljer bland annat tio ansikten och pumpväskor samt knäskydd till alla deltagare. Dessutom ingår våtservetter och luftvägar som kan bytas ut mellan träningarna.

   

   

  Tillbehör till Mini Anne Plus

  När ni använder Mini Anne Plus behöver vissa delar bytas ut för att hålla en bra hygienstandard. Här på HLR-Hjälpen hittar ni alla de delar och tillbehör som behövs. 

  Er Mini Anne Plus kommer med våtservetter så att ansiktet på dockan kan torkas av mellan användningarna. När ni behöver fylla på ert lager har vi på HLR-hjälpen paket med 50 eller 1 200 stycken våtservetter. På så sätt är ni alltid redo för era träningar. 

  Vi har även extra lungor i 50-pack. Lungorna i dockan är utbytbara och kan bytas mellan varje träningssession så att inga bakterier stannar kvar. På så sätt håller sig era HLR-dockor alltid rena och fräscha. 

   

   

  En HLR-dock förbereder er inför att rädda liv

  En utbildning i HLR med Mini Anne Plus kräver cirka en till två timmars tidsåtgång. Under kursens gång finns det då gott om tid att lära alla hur en korrekt HLR utförs. Att veta hur man utför HLR är viktigt för att kunna ingripa om någon i ens närhet blir drabbas av hjärtstillestånd. Med en HLR-docka får man lära sig hur man utför bröstkompressioner och inblåsningar. 

  En Mini Anne Plus kan användas för runt 600 träningstillfällen och 300 000 kompressioner. Det gör dockan till en mycket bra investering. Runt 275 000 hjärtstillestånd inträffar varje år i Europa utanför sjukhusens väggar: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:413003/FULLTEXT01.pdf. Med rätt HLR-träning kan fler känna sig trygga med vetskapen om att de kan hjälpa till att rädda dessa liv. 

  När er HLR-docka behöver nya tillbehör kan ni alltid kontakta oss på HLR-Hjälpen eller köpa de direkt i butiken.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag