Moms visas:
 • Svenska
 • HLR-dockor vuxen

  Våra HLR-dockor för vuxna är oumbärliga för träning inom hjärt- och lungräddning. Med en variation av modeller från välrenommerade tillverkare som Laerdal, Prestan och Ambu, erbjuder vi realistiska dockor som är nödvändiga för att lära sig korrekt teknik och förfina färdigheter. Från Little Anne till Resusci Anne och Choking Charlie, har vi de mest populära modellerna tillgängliga till konkurrenskraftiga priser.

  När det gäller att lära sig utföra hjärt- och lungräddning på vuxna är träning på en realistisk docka avgörande. Våra vuxen-HLR-dockor är utformade för att ge användare en autentisk träningsupplevelse genom att efterlikna en verklig vuxenpatient så nära som möjligt.

  Med detaljer som återskapar vuxnas anatomiska egenskaper och realistiska luftvägar kan användare öva på hjärt- och lungräddning på ett säkert och effektivt sätt. Vårt sortiment av vuxen-HLR-dockor inkluderar olika modeller och utföranden för att passa olika utbildningsbehov och budgetar. Från grundläggande modeller till mer avancerade enheter med inbyggd feedbackteknik, finns det en docka för varje nivå av erfarenhet och kompetens.

  Oavsett om du är en sjukvårdspersonal som behöver träna regelbundet eller en första hjälpen-instruktör som vill ge deltagarna de bäästa förutsättningarna, har vi rätt vuxen-HLR-docka för dig. Våra vuxen-HLR-dockor levereras med väskor för enkel transport och förvaring, och vissa väskor är också utrustade med hjul för ökad portabilitet. En tydlig användarmanual medföljer varje docka för att göra det enkelt att komma igång och använda produkten effektivt. Dessutom finns det en rad olika tillbehör till varje modell som kan effektivisera undervisningen och säkerställa god hygien.

  Förutom att vara realistiska och användarvänliga är våra vuxen-HLR-dockor också hållbara och tillförlitliga. Byggda av högkvalitativa material är de konstruerade för att hålla länge och tåla intensiv användning. Delar som slits enkelt kan bytas ut, vilket gör att du kan använda din docka under en lång tid utan att behöva oroa dig för försämrad prestanda.

  Våra dockor är också utformade med tekniska funktioner som QCPR, vilket gör det möjligt för lärare att följa upp upp till sex elever samtidigt med hjälp av en tillhörande app. Detta är särskilt praktiskt för utbildningar med många deltagare, där det är viktigt att säkerställa att varje elev får individuell feedback och vägledning. Sammanfattningsvis är våra vuxen-HLR-dockor den perfekta lösningen för alla som vill träna och förbättra sina färdigheter inom hjärt- och lungräddning på vuxna. Med deras realistiska design, användarvänliga funktioner och höga kvalitet är de ett oumbärligt verktyg för alla som är engagerade i att rädda liv och främja säkerheten för vuxna patienter överallt.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag