Moms visas:
 • Svenska
 • Luftvägstränare

  Här hittar du ett stort utbud av luftvägstränare anpassade för övningar i såväl grundläggande som avancerade färdigheter. Våra luftvägstränare används över hela världen och kommer från tillverkare som är ledande inom sitt område. 

  För att optimera inlärningen hos elever så är det av yttersta vikt att övningarna är så realistiska som möjligt. Genom att använda verklighetstrogna övningsredskap, där deltagarna behöver använda både syn, hörsel och känsel, blir övningarna som mest effektiva.

  Modellerna är enkla att underhålla och göra rent, vilket gör att ni kan repetera övningarna flera gånger under ett och samma övningstillfälle. På så sätt stärks elevernas självförtroende samtidigt som kunskapsnivån ökar. Det är viktigt att varva teori med praktiska övningar för att effekten av inlärningen ska maximeras. 

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag