Moms visas:
 • Svenska
 • Arkiv:

  Hjärtstartare försäkring

  Det är viktigt att en hjärtstartare är redo att användas när det är skarpt läge. Dessutom behöver den placeras på en plats där så många som möjligt har tillgång till den. Genom att köpa en hjärtstartare med försäkring får du ofta ersättning vid stöld och sabotage samtidigt som hjärtstartaren blir återställd efter varje användning.

  Det bästa för dig som ägare är att köpa en hjärtstartarförsäkring som saknar självrisk. På så sätt behöver du inte betala något extra för att utnyttja försäkringen.

   

  Rädda liv med en tillgänglig hjärtstartare

  Genom att placera en hjärtstartare på en väl vald plats kan du bidra till att rädda liv. Det bästa är om den placeras på en plats där så många som möjligt har tillgång till den. Många är dock rädda för att placera den på en offentlig plats eller utomhus eftersom de är oroliga för att drabbas av stöld eller vandalisering. 

  Genom att investera i en hjärtstartare med försäkring behöver du inte oroa dig för extra kostnader. De bästa försäkringarna hjälper dig nämligen kostnadsfritt, utan att du behöver betala en hög självrisk. Med en försäkring vågar du placera din hjärtstartare på ett utsatt ställe, till exempel utomhus eller i trapphuset. En livräddande maskin bör nämligen inte ligga gömd inne på ett låst kontor.

   

  Missa inte att försäkra din hjärtstartare

  Det är viktigt att din hjärtstartare har en försäkring som täcker de mest basala behoven. På så sätt tillkommer inga extra kostnader för dig när apparaten har använts. Genom att välja en fördelaktig försäkring minskar du eventuella kostnader.

  En hjärtstartarförsäkring bör bland annat täcka följande:

  • Nya batterier efter användning
  • Nya elektroder efter användning
  • Ny maskin vid stöld eller sabotage
  • Ny maskin vid tappskador eller åsknedslag

  Efter att en hjärtstartare har använts så måste den återställas för att bli redo att användas igen. Dessutom måste batterierna bytas ut och nya elektroder införskaffas. Detta är något som din försäkring tar hand om och betalar för. På så vis behöver du inte själv oroa dig för att ordna med apparaten och hitta rätt batterier och elektroder.

  Om din hjärtstartare har använts behöver du bara ta kontakt med försäkringsbolaget för att få hjälp med maskinens återställning. Det samma gäller vid skador, vandalisering och stöld. En enkel och smidig kontakt med försäkringsbolaget hjälper dig att få en ny maskin.

  Det finns olika försäkringar att välja mellan. Det går att hitta en trygghetsförsäkring för både köp och hyra av hjärtstartare.

   

  Köp en hjärtstartare med försäkring

  Att köpa en hjärtstartare innebär en stor investering. De flesta livräddande maskiner kostar runt 15 000 kr och uppåt. Det är helt enkelt en stor utgift för såväl företag som privatpersoner. Det är därför bra att köpa en hjärtstartare med försäkring. Då behöver du inte oroa dig för att det ska tillkomma ytterligare kostnader om maskinen används eller på något sätt skadas.

   

  Hyr en hjärtstartare med försäkring

  Många företag väljer att hyra en hjärtstartare istället för att köpa. På så vis blir det ingen hög initial kostnad, utan en lägre månatlig kostnad. Givetvis går det att köpa till en försäkring även för dig som väljer att hyra en hjärtstartare. På så sätt är även din hyrda apparat väl skyddad. 

   

  Placera din hjärtstartare där den syns

  Det finns många fördelar med att välja en hjärtstartare med försäkring. Den största fördelen av dem alla är att du kan placera din hjärtstartare överallt – även utomhus. Genom att göra den tillgänglig för så många som möjligt kan fler liv räddas. Med en försäkring behöver du inte oroa dig för att hjärtstartaren förvaras på en för utsatt plats.

  Med en försäkring kan du till exempel placera din hjärtstartare i gymnastiksalen, på gymmet, i trapphuset, i ett köpcenter eller i skolkorridoren. Eftersom hjärtstartarförsäkringen täcker sabotage och stöld kan den placeras väl tillgängligt och synligt. När den placeras på allmänna plaster krävs även att den sitter i ett larmat skåp för att försäkringen ska gälla.

  De flesta hjärtstopp sker i hemmet, därför är det viktigt att hjärtstartare även finns tillgängliga i bostadsrättsföreningar och i privata hem. Som privatperson kan du placera din försäkrade hjärtstartare utomhus på tomten så att även dina grannar får tillgång till den i akuta lägen. Tänk på att den då behöver placeras i ett värmeskåp med ventilation och larm för att försäkringen ska gälla.

   

  Registrera din hjärtstartare på Hjärtstartarkartan!

  Du har köpt en hjärtstartare och försäkrat den så att du kan placera den på en tillgänglig plats. Men hur ska nu allmänheten och dina grannar få reda på att du har en maskin som är redo att användas? Genom att registrera att du har en hjärtstartare så blir den synlig på Hjärtstartarkartan. Då kan alla se var din hjärtstartare befinner sig och hur de kan få tillgång till den.

   

  Så väljer du bäst hjärtstartarförsäkring

  Vill du investera i en hjärtstartare med försäkring? Då är det bra att göra en jämförelse mellan olika försäkringar för att hitta den som är mest fördelaktig för dig. Genom att göra en jämförelse ser du snabbt vad som ingår och hur hög månatliga eller årliga kostnaden blir.

  När du jämför olika försäkringsbolags erbjudanden bör du bland annat kika på:

  • Vilka skador försäkringen ersätter 
  • Vilka situationer försäkringen ersätter
  • Hur hög självrisken är
  • Vad den månatliga eller årliga kostnaden är

  Ofta ingår det en försäkring vid köpet av hjärtstartare. På så sätt är du försäkrad under det första året och kan sedan välja om du vill fortsätta vara försäkrad efter det.

   

  Köp din hjärtstartare av oss – Försäkring från Arctic ingår!

  När du köper en hjärtstartare av oss så ingår det en ettårig försäkring från Arctic. På så vis är din hjärtstartare alltid skyddad mot eventuella olyckor samtidigt som den gratis kan återställas efter användning. Arctics försäkring saknar självrisk, så du behöver inte betala något för att få hjälp med din produkt.

  Arctics hjärtstartarförsäkring ersätter dig bland annat vid skador på maskinen, stöld och sabotage. Dessutom hjälper försäkringen dig att återställa hjärtstartaren efter användning – helt kostnadsfritt. På så sätt behöver du aldrig tveka inför att placera din livräddande maskin på en tillgänglig plats utomhus där alla kan få tag i den vid behov. Dessutom kan den rädda liv om och om igen eftersom återställningen gör den redo att användas på nytt.

  Den ettåriga hjärtstartarförsäkringen från Arctic kan förlängas årsvis i hela åtta år. Det är ett mycket prisvärt alternativ till en företagsförsäkring eller fastighetsförsäkring som ofta har en hög självrisk.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag