Moms visas:

Kan man få bidrag för hjärtstartare?

Hjärtstartare bidrag

I och med att hjärtstartare räddar liv och är en kostsam apparat så kan man tycka att det borde finnas något slags bidrag att söka för att skaffa en, i alla fall om den placeras tillgängligt för många människor. Tyvärr existerar inget sådant nationellt hjärtstartare bidrag. Några av våra kunder har dock lyckats få sina hemkommuner att bidra med en mindre summa då det inte funnits någon hjärtstartare i det lokala närområdet. Detta är dock på mindre orter så chansen i en större kommun är troligtvis väldigt liten. 

I Karlshamn kommun ska organisationer och föreningar enligt källor numera kunna söka bidrag för halva kostnaden när man skaffar hjärtstartare. Det finns några krav som dock måste uppfyllas och det är att ansvara för utrustningen, se till att utbildning ges, se till att hjärtstartaren registreras och hålls á jour i Hjärtstartarregistret och se till att placera hjärtstartaren så att den är lättillgänglig. Utbetalning av hjärtstartare bidraget görs när hjärtstartaren monterats och är i drift.

 

Hjärtstartare till ett rimligt pris

Vårt mål är att alla ska ha möjlighet att skaffa en hjärtstartare, därför har vi nu en modell som kostar endast 7900 kr exklusive moms 25%. Om ni inte har möjlighet att få bidrag för att skaffa hjärtstartare så finns alltid möjligheten att köpa denna modell av oss till ett kraftigt reducerat pris, vilket blir som ett bidrag. Vi bjuder även på väska, väggfäste & HLR-kit, allt som behövs. Självklart ingår även batteri och elektrod också.

2 kommentarer

iph 10 månad sedan
vi är en ideell förening på landet
iph 10 månad sedan
vi är en ideell förening på landet

Handlar du som privatperson eller företag?

Privatperson Företag