Moms visas:
 • Svenska
 • Philips HeartStart FR3 tillbehör

  Om någon drabbas av ett hjärtstopp handlar det om minuter. Varje minut som går innan personen får rätt behandling minskar chansen att överleva med hela 10 %. Att en hjärtstartare alltid finns tillgänglig är därför av allra högsta vikt.

  Tillbehör Philips HeartStart FR3

  Vi på HLR-Hjälpen erbjuder en mängd olika hjärtstartare som passar både vuxna och barn. De kan placeras på arbetsplatser, i offentliga utrymmen eller i privathem. Kom ihåg att ni alltså måste hålla er hjärtstartare uppdaterad. En Philips HeartStart FR3 bör precis som andra hjärtstartare undersökas minst en gång per år för att se till så att batteriet inte är urladdat samt att elektroderna fortfarande är brukbara.

  Med en hjärtstartare: https://www.nhlbi.nih.gov/health-topics/defibrillators, minskar risken att dö av ett hjärtstopp – se därför till att alltid hålla den funktionsduglig. Vi har alla tillbehör ni behöver till er Philips HeartStart FR3.

   

   

  Viktiga tillbehör till Philips HeartStart FR3

  Viktiga tillbehör till hjärtstartaren Philips HeartStart FR3 är bland annat elektroder och batteri. Vi har olika typer av batterier, både ett standardbatteri och ett uppladdningsbart batteri. Ett vanligt batteri kan stå i standby i ungefär 3 år. Ett uppladdningsbart batteri till Philips HeartStart FR3 har en cykellivslängd på 300 laddningscykler. Det kan ge 100 defibrilleringar eller aktivt vara igång i 3,5 timmar. Till ett uppladdningsbart batteri krävs även en batteriladdare.

  Vi säljer även elektroder som tillbehör. Vi har både elektroder i 1-pack eller i 5-pack. Tänk på att det svenska HLR-rådet rekommenderar att man alltid ska ha en dubbel uppsättning av elektroder och batterier. Allt för att ge en hjärtstartare en ökad tillförlitlighet.

  Ett annat tillbehör till Philips HeartStart FR3 är en barnnyckel. Med den kan strömmen anpassas till lägre Joule, så att även barn under 8 år kan räddas av hjärtstartaren.

   

   

  Fler tillbehör till hjärtstartaren

  Till er Philips HeartStart FR3 rekommenderar vi ett tillbehörskit med bland annat sax och rakblad. En sax kan vara nödvändig för att klippa upp kläder. Ett rakblad däremot är viktigt om den sjuke har mycket kroppsbehåring. Håret kan behöva rakas av för att elektroderna ska fästa korrekt mot huden. 

  Till hjärtstartaren Philips HeartStart FR3 har vi även en CPR-Meter och andra tillbehör som kan behöva bytas ut. 

  Vi rekommenderar att ni köper en väska att placera er hjärtstartare i. De är tillverkade i en klarröd färg så att de alltid är väl synliga. Dessutom skyddar de hjärtstartaren mot väta och damm. Det finns olika väskor att välja på, till exempel bärväskor där maskinen och alla tillbehör ryms. Vi säljer även larmade skåp med blinkande ljus för som passar för Philips HeartStart FR3.

  Ett hjärtstopp kan hända när som helst – var som helst. Vi på HLR-Hjälpen vill att ni alltid är redo och förberedda. Det inkluderar att ha tillgång till en funktionsduglig hjärtstartare. Utse därför någon som har ansvaret för att regelbundet undersöka så att hjärtstartaren är brukbar. Med en brukbar hjärtstartare kan ni rädda många liv. Vi har alla tillbehör som ni behöver och ni kan när som helst beställa nya tillbehör till er hjärtstartare.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag