•   Endast 49 kr i frakt - Fraktfritt över 1000 kr
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

LITTLE JUNIOR QCPR

Den här verklighetstrogna hjärt- och lungräddningsdockan är en prisvärd investering som används inom sjukvårdsutbildningar världen över. För dig som avser att lära dig, finslipa eller upprätthålla redan förvärvade kunskaper är Little Junior ett bra och prisvärt alternativ. Precis som Resusci Junior är den här modellen avsedd för träning av hjärt- och lungräddning på barn som är äldre än 1 år.

En smart klickfunktion som hörs när utförda kompressioner sker med lagom kraft och hastighet.
En realistisk konstruktion som kräver att dockans huvud behöver lyftas bakåt med rätt teknik för att luftvägarna ska öppna sig – precis som i verkligheten.
Anatomiskt korrekt överdel och realistiska luftvägar (både oralt och nasalt). Luftvägarna på den här modellen hålls alltid naturligt blockerade.
Ett bröst som höjs och sänks under förutsättning att mun-mot-mun metoden utförs korrekt.
Ansikten som går att återanvända och tillsammans med enkla byten av engångsluftvägar kan ett större antal använda samma docka vid grupputbildningar.
En vikt på 2,7 kilogram och en längd på 55 centimeter vilket gör den till en lätt och smidig modell.

Tillval för Little Junior
För den här modellen erbjuds både tillval och olika paket som underlättar transport, rengöring och underhåll. För större företag, skolklasser eller idrottsföreningar behövs ofta flera dockor för att övningarna ska kunna genomföras. Av den anledningen har vi paket där totalt fyra Little Junior-dockor ingår – vilket också ger ett lägre styckpris. För att utbildningen ska kunna genomföras med önskvärd hygien kan du komplettera med våtservetter för rengöring, utbytbara luftvägar och ansiktsdukar som placeras över dockan. Modellen finns också i både ljus och mörk hudfärg efter dina önskemål. Dockan eller dockorna, beroende på om du väljer en eller fyra stycken Little Junior, kommer i en väska med rem som underlättar såväl transporten som förvaringen. Little Junior är dockan för dig som håller i grundläggande kurser för stora grupper och behöver en prisvärd, funktionell och smidig produkt att öva på.

Produkter

Handla

Information