Moms visas:
 • Svenska
 • Little Anne QCPR

  Little Anne QCPR den bästa HLR dockan på marknaden

  Little Anne fortsätter att utvecklas i både realism och funktionalitet. Med ständiga förbättringar lämnar den konkurrenterna längre och längre bakom sig. Därav är detta HLR dockan vi i första hand rekommenderar av de olika vi har i sortimentet. Med den nya QCPR tekniken kan instruktören även välja att se/visa feedback digitalt utöver klickljud och synlig höjning av bröstkorgen.

  Little Anne QCPR har alla de viktigaste funktionerna såsom klickljud vid korrekt djup på bröstkompressionerna, synlig höjning av bröstkorgen vid korrekta inblåsningar. Little Anne har till skillnad från många andra torso dockor en mycket realistisk luftvägskonstruktion. Luftvägen behöver öppnas som i verkligheten genom att böja bak huvudet och lyfta hakan / käken.

  QCPR tekniken levererar viktig feedback för användaren och hjälper denne att snabbt utveckla sin teknik. Med hjälp av Laerdals gratisappar för smartphones och surfplattor ges tydlig återkoppling. Ett alternativ till de trådlösa apparna är SkillGuide med förlängningskabel som kan användas av sig självt eller i kombination med HLR apparna.

  QCPR-tekniken inkluderar:

  • feedback om komprimeringsdjup och -hastighet, uppsläppning av bröstkorg och ventilationer

  • debrief efter händelse, inklusive poäng, sammanfattning av prestationsöversikt och tips

  Little Anne QCPR hjälper till att förbättra HLR-kvalitet och effektivitet, samtidigt som det skapar ett roligt och engagerande element för elever med en QCPR tävlings-funktion.

  Uppgradera befintliga Little Anne-dockor på några minuter med Little Anne QCPR Upgrade Kit.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag