•   Endast 49 kr i frakt - Fraktfritt över 1000 kr
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

BABY ANNE

Det här är dockan är ett mycket prisvärt alternativ som ger ett utmärkt komplement till modellen Resusci Baby. Baby Annes anatomi gör att hon liknar ett riktigt spädbarn och skapar därför en realistisk situation. Oavsett om du arbetar inom sjukvården, är småbarnsförälder som vill träna för verkliga situationer eller arbetar inom förskolan så kommer du att ha nytta av den här produkten.

Egenskaper hos Baby Anne
Visste du att några av de vanligaste reaktionerna från vuxna är att skaka barnet eller vända det upp- och ned när främmande föremål fastnat i halsen? Även om reaktionen är naturlig vid ett chockartat ögonblick så är det ett felaktigt sätt att hantera situationen. Istället ska du lägga barnet på mage i knät och utföra snabba ryggslag. Om det inte fungerar ska barnet vändas på rygg och ges snabba brösttryck. Baby Anne är anpassad för att träna dessa tekniker och lära ut hur luftvägar ska frigöras på rätt sätt.

Baby Anne väger ungefär 1 kilogram med längd- och breddmått som väl överensstämmer med ett spädbarn. Följande funktioner gör att du kan träna inför oväntade och farliga situationer:

Dockan är konstruerad för att luftvägarna endast ska öppnas om tekniken utförs korrekt. Huvudet ska föras bakåt samtidigt som hakan lyfts uppåt.
Dockans bröst höjs och sänks i takt med kompressioner. Motståndet i bröstet ger en liknande känsla som när hjärt- och lungräddning utförs på ett riktigt spädbarn.
Dockan är skapad för realistisk simulering av obstruktion i luftvägarna. Det ger samma effekt och förlopp som när ett främmande objekt hamnat i luftstrupen – vilket också är en av de vanligaste orsakerna till hjärtstopp hos små barn. Baby Anne är också anpassad för träning av ryggslag och brösttryck.

Tillbehör
När du köper en docka av modellen Baby Anne ingår även följande produkter:
En väska som både ger enkel förvaring och smidig frakt av dockan.
6 stycken engångsluftvägar för bättre hygien när flera individer ska träna på dockan. Dessa kan också köpas separat i paket om 24 stycken.
1 flaska desinfektionsmedel som dödar bakterier och håller dockan ren. Även våtservetter finns att köpa separat.
1 förpackning av främmande föremål för realistiska övningar av ryggslag och brösttryck. Totalt finns 10 stycken främmande föremål i varje förpackning som dockan kan ”hosta upp”.

Du kan välja mellan ljus och mörk hudfärg på dockan. Önskar du att köpa större kvantiteter erbjuder vi paket där totalt 4 dockor ingår – naturligtvis till ett lägre styckpris. Dockan eller dockorna, beroende på hur många du väljer, kommer i en väska med rem som underlättar transport och förvaring.

Produkter

Handla

Information