•   Endast 76 kr i frakt
  •   Certifierad E-handel
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

BABY ANNE

Baby Anne 

Baby Anne är en realistisk och verklighetstrogen spädbarnsdocka för utbildningar i hjärt-och lungräddning på spädbarn. Hjärt- och lungräddning på spädbarn skiljer sig åt från HLR på en vuxen samt äldre barn och Baby Anne möjliggör för alla som arbetar med små barn att lära sig korrekt teknik. Den realistiska anatomin gör att korrekt teknik krävs för att få resultat. Deltagarna förstår snabbt om de gör något fel och kan då göra om momentet.

Med hjälp av Baby Anne kan du lära ut ett flertal tekniker för att utföra hjärt-och lungräddning på mindre barn, till exempel mun-mot-mun-metoden, bröstkompressioner, samt inblåsnings- och bröststötstekniker för att avlägsna luftvägshinder. 

Vem kan använda dockan?

Baby Anne är ett bra komplement i alla HLR-utbildningar, oavsett om de riktar sig mot vuxna eller barn, privatpersoner eller företag. Särskilt viktigt är det att lära ut rätt teknik till personer som arbetar med yngre barn eller inom vården, men även nyblivna föräldrar har nytta av att lära sig utföra HLR på spädbarn. 

Det är mycket sällsynt att små barn drabbas av plötsligt hjärtstopp. Betydligt vanligare är att hjärtat stannar på grund av syrebrist och sådan uppstår ofta på grund av främmande föremål i luftvägarna. Därför har Baby Anne en funktion för att träna på att avlägsna luftvägshinder. Med dockan följer tio främmande föremål för en så realistisk träning som möjligt.

Tåligt material och enkel att underhålla

Baby Anne-dockan är utformad i ett tåligt material som ger lång hållbarhet och innebär att den kan användas för många kurser och utbildningar. Dessutom är HLR-dockan enkel att rengöra och underhålla. Du kan ta av dockans klädsel samt ansiktet för att komma åt att rengöra själva dockan. Produkten levereras med flera utbytbara luftvägar samt ansikten som kan återanvändas och du har även möjlighet att köpa till fler om du skulle behöva det. Du får dessutom med våtservetter för att torka av dockan efter varje deltagare för en hygienisk utbildningsmiljö. Vi har givetvis våtservetter, ansiktsdukar och utbytesdelar i vårt sortiment med tillbehör när du behöver fylla på.

Den låga vikten gör att Baby Anne är lätt att transportera, vilket underlättar om undervisningen sker på flera olika platser. Dockan levereras tillsammans med en mjuk bärväska som också skyddar dockan när den inte används.

Köp Baby Anne hos oss

Önskar du hålla utbildningar i HLR på spädbarn är Baby Anne ett köp som kan höja kvaliteten på utbildningen, inte minst då den bidrar till att skapa en mer verklighetstrogen situation och ger möjlighet att träna på alla moment som kan rädda livet på små barn. Dockans relativt låga inköpspris och långa hållbarhet gör den dessutom till en mycket prisvärd investering. 

Du kan välja mellan ljus och mörk hudfärg på dockan. Önskar du att köpa större kvantiteter erbjuder vi paket där totalt 4 dockor ingår – naturligtvis till ett lägre styckpris. Dockan eller dockorna, beroende på hur många du väljer, kommer i en väska med rem som underlättar transport och förvaring.

Produkter

Handla

Information

Svenska Suomi