Moms visas:
 • Svenska
 • Philips hjärtstartare

  De flesta människor har aldrig varit i en position där de behöver använda en hjärtstartare. När ögonblicket kommer är det lätt att få panik. En lugn röst som guidar dig genom processen steg för steg betyder att du aldrig är ensam. Med Philips hjärtstartare har du en expert vid din sida.

   

  Varför är det viktigt att kunna hantera en hjärtstartare?

  Det är avgörande att hjärtstartare finns nära till hands vid ett plötsligt hjärtstopp, redo att användas, och är utformade för att vara lätta att använda, lätta och robusta.

  Philips HeartStart: Din partner i nödsituationer

  Hjärt-kärlsjukdomar är en av de främsta orsakerna till dödsfall globalt och står för nästan 17 miljoner dödsfall årligen, eller 30% av all global dödlighet.

  Philips HeartStart hjärtstartare hjälper dig genom processen att behandla ett plötsligt hjärtstopp. Philips HeartStart hjärtstartare ger praktisk vägledning genom steg-för-steg röstinstruktioner och vägledning för hjärt-lungräddning (HLR). Philips HeartStart känner av i vilket steg du befinner dig och anpassar röstinstruktioner efter dig som användare.

   

   

  Fördelar och så fungerar Philips HeartStart hjärtstartare

  • Inkluderar funktioner för att hjälpa till att guida behandlingen av plötsligt hjärtstopp med enkel installation, tydliga röstinstruktioner och en metronom som håller takten vid bröstkompressioner.

   

   

  Redo direkt från förpackningen: HeartStarts Ready-Pack

  • Kommer i stort sett redo att användas - med Ready-Pack konfigurationen är Philips HeartStart hjärtstartare placerad inuti bärväskan med SMART-elektroder och batteri redan installerade. Dra bort fliken mellan batteri och hjärtstartare så startar Philips upp i standby läge och är redo att användas.

   

   

  Intelligent teknik: anpassar sig efter situationen

  • Guidar dig genom ett hjärtstopp med en enkel, steg-för-steg-process, instruktioner som anpassas efter dig och intelligenta sensorer för att hjälpa till att leverera en livräddande strömstöt.

   

   

  Lämplig för alla åldrar: Från spädbarn till vuxna

  • Kan användas på spädbarn och barn under 25 kg eller 0-8 år gamla, samt vuxna och barn över 25 kg eller äldre än 8 år. *Kräver tillägg barnelektrod eller barnnyckel.

   

   

  Kvalitet och tillförlitlighet: Regelbundna självtester

  • Genomför en serie automatiska självtester dagligen, veckovis och månadsvis, för att kontrollera elektroder, batteri och funktionalitet.

   

   

  Quick Shock: Livräddande åtgärder på sekunder

  • Patenterad Quick Shock-funktion gör att Philips HeartStart hjärtstartare typiskt kan leverera en stöt inom åtta sekunder efter HLR, snabbast av alla hjärtstartare. Tiden till behandling är en av de viktigaste faktorerna för överlevnad vid hjärtstopp. För varje minut som går minskar chanserna att överleva med 10%.

   

   

  FDA-godkänd och CE-märkt

  Ytterligare en fördel med Philips HeartStart hjärtstartare är att den är FDA-godkänd och CE-märkt. FDA-godkännandet indikerar att produkten uppfyller de strikta kraven från USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet, medan CE-märkningen visar att den överensstämmer med europeiska säkerhetsstandarder. Detta ger ytterligare försäkran om att du kan lita på Philips HeartStart hjärtstartares kvalitet och pålitlighet i kritiska ögonblick.

   

   

  Redo att agera, redo att använda

  Utformad för den vanliga personen i det extraordinära ögonblicket, Philips HeartStar gör att vem som helst, med liten eller ingen utbildning, kan behandla ett plötsligt oväntat hjärtstopp genom att ge en stöt snabbt och effektivt.

   

   

  Börja snabbt, behandla med självförtroende

  Med tillgång till rätt utrustning och stöd kan du hjälpa till att rädda ett liv. Philips HeartStart hjärtstartare guidar dig genom processen att behandla en person som misstänks ha drabbats av plötsligt hjärtstopp. Philips HeartStart hjärtstartare ger praktisk, realtidsvägledning genom steg-för-steg röstinstruktioner och HLR-vägledning.

   

   

  Enkelt som 1-2-3: Användarvänliga instruktioner

  Philips har utrustat HeartStart hjärtstartare med integrerade SMART-elektroder som ger återkoppling till hjärtstartaren så att den kan anpassa sina röstinstruktioner till dina handlingar och din takt. Systemet kommer inte att gå vidare till nästa steg förrän du är redo. Instruktioner upprepas och omformuleras vid behov, och inkluderar ytterligare instruktioner för att underlätta förståelse.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag