Moms visas:
 • Svenska
 • Lifepak defibrillatorer

  Lifepak defibrillatorer är avancerade, pålitliga och användarvänliga apparater som är utformade för att kunna ge livräddande behandling vid hjärtstillestånd. Lifepak-serien från Stryker, ett företag känt för sitt engagemang i att förbättra medicinsk utrustning, inkluderar flera modeller som uppfyller behoven hos både professionella sjukvårdsgivare och lekmän. Med en kombination av toppmodern teknik och hög kvalitet, hjälper Lifepak defibrillatorer till att rädda liv i kritiska situationer.

  Användarvänlighet

  Lifepak defibrillatorer har tydliga instruktioner och röstvägledning, vilket gör dem enkla att använda även för personer utan medicinsk utbildning. Detta är avgörande när varje sekund räknas vid ett hjärtstopp.

  Avancerad teknik

  Lifepak defibrillatorer använder sofistikerade algoritmer för att analysera patientens hjärtrytm och avgöra om en elektrisk stöt är nödvändig. Denna teknik optimerar chanserna för en framgångsrik defibrillering.

  Anpassningsbara inställningar

  För professionella användare erbjuder vissa Lifepak modeller möjligheten att anpassa inställningarna för energinivåer och andra parametrar, vilket ger möjlighet att skräddarsy behandlingen för varje enskild patient.

  Robust och bärbar design

  Lifepak defibrillatorer är byggda för att vara tåliga och kunna användas i krävande miljöer. De är även kompakta och lätta, vilket gör dem lättillgängliga och portabla.

  Regelbundna självtester

  För att säkerställa att enheten alltid är redo att användas genomför Lifepak defibrillatorer automatiska självtester som kontrollerar batteriet och andra kritiska komponenter.

  Användningsområden

  Lifepak defibrillatorer är lämpliga för användning i olika miljöer, inklusive sjukhus, ambulanser, arbetsplatser, offentliga platser och hem. Deras användarvänlighet gör dem tillgängliga för allmänheten, medan de mer avancerade modellerna uppfyller de högre kraven som professionella sjukvårdsgivare kan ha.

  Tillbehör och support

  För att optimera användningen av Lifepak defibrillatorer, finns det också ett utbud av tillbehör, inklusive elektroder, bärväskor och reservbatterier. Dessutom erbjuder Stryker en omfattande kundsupport och service för att säkerställa att din Lifepak defibrillator alltid är i bästa skick och redo att rädda liv.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag