•   Endast 49 kr i frakt - Fraktfritt över 1000 kr
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

Köp hjärtstartare för företag & privatpersoner | HLR-Hjälpen

HLR-Hjälpen är din hjärtstartarespecialist. Med våra tillförlitliga hjärtstartare håller ni arbetsplatsen säker. Vi erbjuder även utbildning i HLR och hjärtstartare, våra instruktörer kommer ut till er i hela Sverige. Med en HLR utbildning uppnår ni kraven från arbetsmiljölagen om att tillräckligt antal anställda ska kunna utföra första hjälpen åtgärder.

Vi är återförsäljare av ett antal olika hjärtstartare och hjälper er gärna att välja rätt modell för era ändamål. Tänk på att en hjärtstartare är väldigt säker, den kan inte ge någon strömstöt om det absolut inte behövs. Tydliga röstinstruktioner vägleder användaren. Den kan och får användas av alla, det behövs ingen utbildning. Vi rekommenderar dock en utbildning för att på bästa sätt kunna använda hjärtstartaren, då får ni träna med en kopia av den modell ni införskaffar.

Precis som en brandsläckare hoppas vi att aldrig behöva använda den men skulle olyckan vara framme kan hjärtstartaren vara livsavgörande.

Forskning visar tydligt att användande av en hjärtstartare hos allmänheten ökar överlevnaden. Ross. A Pollack mfl kommer i sin artikel "Impact of Bystander Automated External Defibrillator Use on Survival and Functional Outcomes in Shockable Observed Public Cardiac Arrests" fram till just detta.

Produkter

Handla

Information