Moms visas:
 • Svenska
 • Akutväskor

  HLR-Hjälpen erbjuder akutväskor som är framtagna för att klara allra hårdaste kraven. Oavsett om ni väljer en akutväska i storlek large, medium eller kompakt så innehåller våra akutväskor tillräckligt med kvalitativt innehåll för att behandla allvarliga skador.

  Våra PDV (pågående dödligt våld) akutväskor har ett anpassat innehåll för att behandla skador vid pågående dödligt våld, såsom till exempel CAT Tourniquet, Blast Bandage, Russell Chest Seal och Chockfilt. Vid dödligt våld krävs kvalitetsprodukter som snabbt kan stoppa livshotande blödningar.

  Våra akutväskor kan bäras på olika sätt beroende på vilken variant ni väljer. Som ryggsäck med bärhandtag, som väska med handtag och bärrem eller som väska med handtag och kraftigt bältesfäste. Alla akutväskorna är utrustade med MOLLE system, läs mer om MOLLE systemet här: https://en.wikipedia.org/wiki/MOLLE

  Akutväskor bör alltid vara plomberade för att säkerställa att allt innehåll finns tillgängligt vid en akutsituation. Akutväskorna har inget utgångsdatum i sig men innehållet har det och det varierar mellan olika produkter.

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfsson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag