Moms visas:
 • Svenska
 • Philips HeartStart FRx

  Philips HeartStart FRx hjärtstartare är utformad för att vara lätt att använda, robust och pålitlig för dem som kommer först till plats. FRx hjärtstartaren är lösningen för behandling av hjärtstopp i miljöer och förhållanden som är alltför krävande för många andra hjärtstartare.

  Fördelarna med Philips HeartStart FRx defibrillator

  Elektroder för alla patienter. Spara värdefull tid i nödsituationer med förkopplade elektroder för användning avsedd för både vuxna och barn. SMART-elektroder II eliminerar kostnaden och behovet att köpa olika elektroder för olika patienttyper.

   

  Trådlös dataöverföring

  FRx är förstagenerationens defibrillationsteknik som erbjuder en mobil, trådlös lösning för data hantering med plattformen Palm OS®. Den har en infraröd dataport för enkel överföring av information utan kablar eller kompatibilitetsproblem.

   

   

  Spädbarnsnyckel

  Sätt bara in spädbarns-/barnnyckeln i FRx för att signalera till enheten att du behandlar ett spädbarn eller ett barn. Defibrillatorn justeras till att ge särskilda instruktioner om elektrodplacering och HLR- instruktioner. Enheten minskar stötenergin till en nivå lämpligare för spädbarn eller barn (mindre än 25 kilo eller 8 års ålder).

   

   

  HLR Coaching

  Endast tillgänglig för HeartStart defibrillatorer, HLR Coaching påminner utövaren om grunderna i HLR och ger alternativ för både vuxna och barn.

   

   

  SMART-teknologi

  SMART-teknologi, endast från Philips. Kärnan i alla HeartStart Defibrillatorer är dess SMART Biphasic teknik. HeartStart FRx defibrillatorns bifasiska vågform ger en mycket effektiv defibrillationschock som  också är skonsam mot hjärtat. Extern defibrillationsbehandling har fått stöd av publicerade kliniska data (www.medical.philips.com/main/products/resuscitation/products/fr2plus/fr2plus_resources.html). SMART Analysis, en beprövad Philips-teknik hjärtrytmens bedömning, säkerställer att FRx defibrillatorn bara ger en schock när den ska. SMART Analysis bedömer automatiskt patientens hjärtrytm och är utformad för att inte ge en chock om rytmen inte är i behov av det – även om stötknappen  aktiveras. FRx hjärtstartaren känner av vilket steg användaren befinner sig på och hjälper till genom att hålla jämna steg med användaren genom att anpassa sig till dennas handlingar. Philips HeartStart FRx defibrillator är exceptionellt robust. Utformad för att klara rigorösa testkrav, FRx tål vatten, vikter upp till 225 kilo och en meters fall mot betongytor.

   

   

  Byggd på en plattform av beprövad användarvänlighet

  HeartStart FRx hjärtstartaren har utformats att vara lika lätt att använda som HeartStart HS1

  hjärtstartaren och delar många av dess särdrag, inklusive HLR Coaching och intuitiv

  användning. FRx – väger bara 1,5 kilo – utrustad för att guida dig genom återupplivning av någon som drabbats av hjärtstopp. HeartStart FRx guidar dig genom varje steg med tydliga, lugna röstkommandon och beskrivande visuella ikoner. FRx påminner även att ringa akutsjukvården (112). Om du trycker på den blå i-knappen aktiveras HeartStart HLR Coaching för att hjälpa dig med HLR-processen. Det är blinkande ikoner och snabbreferensguide kan användas för att leda dig genom defibrillatorprocessen– även i situationer där röstinstruktioner är en utmaning. När ambulansvården anländer går överlämningne snabbt och enkelt eftersom FRx är kompatibel med avancerade defibrillatorer såsom HeartStart MRx som används inom ambulansen. MedHeartStart adaptrar, kan våra elektroder anslutas till enheter från andra tillverkare för att säkerställa kontinuitet i vården.

   

   

  Komplett och tillförlitlig

  HeartStart FRx hjärtstartare drivs av ett batteri som är lätt att installera med lång livslängd (fyra år), så att du vet att enheten är laddad och klar. Enhetens automatiska dagliga, veckovisa och månatliga självtest kontrollerar elektrodernas beredskap, och kontrollerar funktionalitet av systemet. Med över 85 tester är FRx en av de mest omfattande självtestenheterna på marknaden och är praktiskt taget underhållsfri. Den blinkande gröna "Ready"-lampan på defibrillatorn är din försäkran om att enheten är redo för användning.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag