Moms visas:
 • Svenska
 • Zoll AED Plus tillbehör

  Det finns flera olika elektroder som passar till ZOLL AED PLUS. För att göra det enklare att välja har vi satt ihop information om de olika elektroderna.

  Vi har elektroder, batterier och vägghållare till ZOLL AED PLUS

  Det finns fyra olika typer av elektroder som alla kan användas till ZOLL AED PLUS. Gemensamt för alla är att de endast kan användas en gång. När förpackningen bryts måste de användas direkt eftersom den gel på elektroderna då börjar torka ut snabbare. Om förpackningen inte öppnas så kan de användas fram till sista förbrukningsdatum som står på förpackningen.

   

  CPR-D elektrod ZOLL AED Plus (artikel DI940)

  Dessa elektroder är de föredragna för Zoll AED PLUS, eftersom de har utvecklats för maximal bekvämlighet. Varje elektrod har tillverkats i ett stycke, vilket underlättar korrekt placering. Dessa elektroder har en sensor som mäter djupet på bröstkompressionerna samt takten. AEDn svarar på dessa mätningar genom att ge extra instruktioner som "tryck hårdare". Bättre bröstkompressioner hjälper till att öka chansen att överleva. Denna artikel har en hållbarhet på fem år. Detta förklarar det högre inköpspriset jämfört med andra Zoll-elektroder. Dessa elektroder är avsedda för vuxna.

   

   

  Zoll CPR Stat Padz (artikel 8900-0400)

  CPR Stat Padz är inte tillverkad i ett stycke som CPR-D-elektroderna, men är försedda med en sensor. Dessa elektroder är gjorda för den som välkomnar extra instruktioner men inte att elektroderna sitter ihop i ett stycke. Dessa elektroder kan också vara fördelaktiga när AEDn används regelbundet. Priset är lägre, all funktionalitet bevaras och deras kortare hållbarhetstid (cirka 2 år) är mindre viktig. Dessa uppsättningar är avsedda för vuxen användning.

   

   

  Stat Padz II (artikel 8900-0801-01)

  Stat Padz säljs allmänt till personer som inte har något intresse av HLR-feedback från Zoll AED: er; ingen sensor är ansluten till elektroderna och det finns ingen feedback. Den här produkten är gjord för den mycket erfarna livräddaren som inte skulle dra mycket nytta av HLR-feedback. Elektroderna är endast anslutna till varandra genom en kabel och är därför inte gjorda av ett stycke. Dessa är de mest prisvärda elektroderna och har en hållbarhet på cirka två år.

   

   

  Zoll Pedi Padz (artikel 8900-0810-01)

  Pedi Padz är avsett för barn upp till 8 år eller cirka 25 kg kroppsvikt. Dessa elektroder sänker energinivån för chocken för att ge optimal mängd till mindre kroppar. Det är bra att hålla barnelektroder i närheten av AEDn när det förvaras på en plats där många barn vistas. Hjärtstopp hos barn är ovanligt men kan självklart inträffa.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag