Moms visas:
 • Svenska
 • Tillbehör till Nihon Kohden Cardiolilfe

  Hos oss hittar ni elektroder och batterier till hjärtstartaren Nihon Kohden Cardiolife. Elektroderna har en hållbarhet på cirka 1 1/2 år och batteriet räcker cirka 4 år. Elektroder är alltid förbrukade om de används eller öppnas eftersom den gel som sitter på då kommer att torka ut snabbt. Batteriet kan användas flera gånger men det beror på hur länge hjärtstartaren används vid varje tillfälle.

  Flera bra funktioner hos Nihon Kohden Cardiolifes hjärtstartare

  Nihon Kohden Cardiolifes har flera bra funktioner. Deras senaste modell är en av de snabbaste hjärtstartarna på att leverera en ström stöt. Från uppstart till möjlig stöt tar det cirka 15 sekunder. En annan bra funktion är att man kan utföra hjärt-lungräddning samtidigt som analysen utförs av hjärtstartaren och därmed minimera uppehållet av hjärt-lungräddning. Användaren kan även växla mellan vuxen och barn läge med hjälp av en knapptryckning, på de flesta andra hjärtstartarna krävs att man byter hela elektroden men så är inte fallet med Nihon Kohden.

   

   

  Placera Nihon Kohden väl synligt

  Med hjälp av något av våra väggfästen eller skåp kan hjärtstartaren placeras synligt och säkert. En nödskylt ovanför gör den än mer synlig och lättare att hitta när man är stressad. Glöm inte att även utrusta er Nihon Kohden med ett HLR / AED kit som bland annat innehåller sax, rakhyvel, handskar och andningsskydd för att underlätta användningen av hjärtstartaren.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag