Moms visas:
 • Svenska
 • iPAD SP1 tillbehör

  När ni köper en hjärtstartare är det viktigt att se till så att ni har alla tillbehör. Vissa av tillbehören behöver bytas ut regelbundet för att er hjärtstartare ska fungera. Det gäller även för iPad SP1. HLR-Hjälpen har alla tillbehör till iPad SP1 och ni kan när som helst beställa nya.

  Hos HLR-Hjälpen finner ni bland annat batterier och elektroder. Dessutom har vi allt från hjälpkit till väggfästen för er hjärtstartare.

  Hjärtstartaren ger en trygg arbetsplats

  Med våra hjärtstartare håller ni offentliga utrymmen, bostäder och arbetsplatser trygga och säkra. En hjärtstartare kan rädda liv, det enda ni behöver göra är att investera i den. Hjärtstartare iPad SP1 kan användas för såväl vuxna som barn, det enda som behövs är olika sorters elektroder. I Sveriges Hjärtstartarregister: https://www.hjartstartarregistret.se/#/ kan man registrera att man har en hjärtstartare så att fler vet att den finns tillgänglig.

  Med en tillförlitlig hjärtstartare kan alla i närheten rädda livet på den som drabbats av ett hjärtstopp. För att använda våra hjärtstartare krävs ingen utbildning eller erfarenhet. Med en hjärtstartare iPad SP1 får ni svensktalande guidning genom alla steg. 

   

   

  Tillbehör till iPad SP1

  Kom ihåg att regelbundet se till så att er hjärtstartare fungerar och att batteriet inte är urladdat. Om ett batteri börjar bli gammalt kan ni beställa ett nytt hos oss. Vi har även tillbehör till iPad SP1 i form av elektroder. Det finns såväl elektroder till barn som elektroder till vuxna. Det rekommenderas att alltid ha en extra uppsättning till hands. På så sätt kan ni alltid rädda liv om det skulle ske flera hjärtstopp i nära tid. 

  Era elektroder måste regelbundet ses över så att förbrukningsdatumet inte har passerat och gelen torkat. Då måste de bytas ut. Elektroderna måste kasseras varje gång de använts, de är nämligen inte återanvändningsbara.

   

   

  Fler tillbehör från HLR-Hjälpen

  Andra tillbehör till en hjärtstartare iPad SP1 som är bra att ha är väggfäste och HLR-kit. HLR-Hjälpen har ett tillbehörskit från Lifetek som innehåller allt ni kan tänka behöva när ni ska använda er hjärtstartare och påbörja hjärt- och lungräddning. Kitet innehåller bland annat ett andningsskydd som skyddar livräddaren när inblåsningar ska utföras. Det är viktigt om den drabbade har olika sjukdomar.

  HLR-kitet innehåller även handskar och en klädsax. Om den drabbade har mycket kläder på sig så är det viktigt att snabbt få av dessa för att HLR och användning av hjärtstartaren ska kunna påbörjas. En klädsax är därmed till stor hjälp så att ni inte behöver flytta på den drabbade. 

  Kitet innehåller dessutom en rakhyvel för att kunna avlägsna kroppsbehåring. Då kan elektroderna få tillräckligt bra kontakt med huden för att hjärtstartaren ska fungera. 

  Varje år är det tusentals som avlider av hjärtstopp i Sverige. Om det hade funnits tillgång till en funktionsduglig hjärtstartare hade fler kunnat räddas. Det krävs varken utbildning eller erfarenhet, bara medmänsklighet och rätt förutsättningar för att kunna rädda liv. På HLR-Hjälpen hittar ni all utrustning som behövs för att använda hjärtstartare.

   

  Text skriven och granskad av Jonathan Adolfssson, huvudinstruktör för våra HLR-utbildningar och certifierad utbildare inom hjärtstartare och första hjälpen. Läs mer om Jonathan på vår sida Om oss.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag