Moms visas:
 • Svenska
 • Hjärtstartare väska

  De flesta hjärtstartare levereras med en väska men inte alla. Då kan det vara bra att fundera på att komplettera med en väska gjord för just er hjärtstartare. Även om hjärtstartaren har ett inbyggt handtag eller liknande så kan en väska underlätta vid flera situationer. Det kan vara att man vill förvara extra material såsom extra elektrod, extra batteri och HLR / första hjälpen kit tillsammans med hjärtstartaren. Det kan vara att hjärtstartaren behöver transporteras och då kan en väska skydda mot stötar, fukt och damm.

  Numera finns även väskor med värme som håller hjärtstartaren tillräckligt varm för att den ska fungera utomhus. Om man transporterar hjärtstartaren i en bil eller utomhus kan en värmeväska vara helt nödvändig eftersom elektroder och batterier kan sluta fungera i minusgrader.

  Ska hjärtstartaren transporteras en längre sträcka kan även en ryggsäck vara ett alternativ då det är lättare att bära och får plats mer material i än en väska. Hos oss hittar ni ryggsäckar gjorda för hjärtstartare i två olika storlekar; en mindre kompakt väska och en större med plats för det mesta första hjälpen materialet.

  Som nämnt följer ofta en väska med hjärtstartaren. Den väskan som följer med brukar vara bra för att förvara och transportera hjärtstartaren. Det går ofta också att förvara extra material såsom HLR-kit i väskan. Tanken är att snabbt kunna ta väskan med sig för att springa till hjärtstoppet utan fördröjning och även få med sig allt viktigt extra material. 

  En lite mer skyddande väska är Philips modell som skyddar mot både stötar och vatten. Den är dock anpassad till Philips egna hjärtstartare och passar inte till andra tillverkares modeller. 

  Här kommer en kort sammanfattning av vilka väskor som brukar följa med olika hjärtstartare:

  ZOLL AED PLUS: En ganska tunn tygväska som har ett band man kan ha runt axeln. Baktill finns ett förvaringsutrymme för extra material. Väskan kan hängas på väggfäste.

  AED7000: Även denna har en ganska tunn tygväska men något bättre skydd än ZOLLs väska. Denna väska har plats på sidorna för extra batteri och baksidan har ett fack. Väskan har ett bärhandtag och axelrem. Kan även hängas på väggfäste.

  Philips HS1: En rejäl väska som samtidigt är smidig att transportera. Väskan skyddar mot både stötar och fukt. Philips har två olika storlekar, den större har även plats för extra batteri och extra elektrod.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag