Moms visas:
 • Svenska
 • Philips övningshjärtstartare

  Hos oss hittar du ett brett utbud av Philips övningshjärtstartare som hjälper dig att vara redo i en nödsituation. Philips är känt för sina innovativa och pålitliga medicintekniska produkter, och deras övningshjärtstartare är inget undantag. Med en Philips HeartStart trainer kan du öva och förbereda dig på att snabbt och effektivt använda en hjärtstartare i en verklig nödsituation.

  Populära produkter i underkategorierna

  Philips HeartStart trainer - kvalitet och pålitlighet

  För de som är nya inom hjärt-lungräddning (HLR) eller de som vill förbättra sina färdigheter, är Philips HeartStart trainer det perfekta verktyget. Dessa övningshjärtstartare är speciellt utformade för att simulera verkliga scenarier och hjälpa användare att förstå de grundläggande stegen för att använda en hjärtstartare på rätt sätt.

   

  Funktioner och fördelar:

  Realistisk simulering: Philips HeartStart trainer simulerar olika hjärtstoppsscenarier för att ge en realistisk utbildning.

  Användarvänliga: De är enkla att använda och har tydliga instruktioner som guidar dig genom varje steg i processen.

  Flexibla: Philips övningshjärtstartare är lämpliga för både individuell träning och grupputbildning.

   

  Vårt sortiment av Philips övningshjärtstartare

  Vi erbjuder en rad olika modeller av Philips övningshjärtstartare för att möta olika behov och preferenser. Vare sig du letar efter en basmodell för personlig användning eller en mer avancerad modell för professionell utbildning, har vi något för dig.

   

  Säkerhet och kvalitet med Philips

  Genom att välja en Philips övningshjärtstartare, väljer du ett verktyg av hög kvalitet som hjälper dig att förbereda dig för att rädda liv. Det är en investering i säkerhet och beredskap som inte bör underskattas.

  Köp din Philips HeartStart trainer idag och ta steget mot att vara förberedd att rädda liv i nödsituationer. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt modell för dina behov.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag