Moms visas:
 • Svenska
 • Lifepak övningshjärtstartare

  Hjärtstopp kan inträffa oväntat och överallt. Varje sekund är dyrbar när det gäller att rädda liv, och kunskap om att använda en hjärtstartare kan vara skillnaden mellan liv och död. I vår webbutik hittar du Lifepak övningshjärtstartare av hög kvalitet som hjälper dig att utbilda dig själv och andra i livräddande tekniker.

  Lifepak trainer: utbilda dig för verkliga situationer

  Lifepak trainer är det perfekta verktyget för att lära sig hur man korrekt använder en hjärtstartare. Med en Lifepak trainer kan du öva på realistiska scenarier och bli bekväm med hur utrustningen fungerar innan du står inför en verklig nödsituation. Lifepak trainer simulerar funktionerna hos en riktig hjärtstartare, vilket gör att du kan öva på elektrodplacering, chockleverans och andra viktiga steg i HLR-processen.

   

  Lifepak övningshjärtstartare: öva med kvalitetsutrustning

  Det är viktigt att träna med utrustning som liknar de riktiga enheterna du kan stöta på i en nödsituation. Lifepak övningshjärtstartare är utformade för att efterlikna känslan och funktionerna hos de hjärtstartare som används av sjukvårdspersonal och i samhället. Genom att öva med en Lifepak övningshjärtstartare får du självförtroendet och kunskapen som krävs för att hantera en hjärtstartare effektivt.

   

  Lifepak: ett förtroendevärt märke

  När det gäller hjärtstartare är det viktigt att lita på kvalitet och prestanda. Lifepak är ett välkänt märke som är betrott av sjukvårdspersonal världen över. Med en Lifepak övningshjärtstartare eller Lifepak trainer vet du att du tränar med utrustning som är pålitlig, noggrann och verklighetstrogen.

   

  Var redo att agera

  Oavsett om du är en professionell sjukvårdspersonal, en arbetsgivare som vill utbilda din personal eller en individ som vill lära sig livräddande färdigheter, är en Lifepak övningshjärtstartare ett utmärkt val. Utforska vårt sortiment av Lifepak trainer och Lifepak övningshjärtstartare och ta steget mot att vara förberedd att rädda liv när det behövs som mest.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag