Moms visas:
 • Svenska
 • AED övningshjärtstartare

  Välkommen till vår sida för AED övningshjärtstartare och AED trainers! Här hittar du ett brett sortiment av övningshjärtstartare som hjälper dig att utbilda dig själv och andra i livräddande åtgärder vid hjärtstopp. Det är viktigt att vara förberedd och känna till hur man använder en AED vid en nödsituation. Med en AED trainer kan du öva på att använda en hjärtstartare på ett säkert sätt, utan risk för skada.

  Vad är en AED övningshjärtstartare?

  En AED, eller automatisk extern defibrillator, används för att hjälpa en person som har drabbats av hjärtstopp. En AED övningshjärtstartare, även känd som AED trainer, är en utbildningsenhet som är utformad för att likna en riktig AED men utan att avge någon elektrisk stöt. Den används för utbildning och träning i HLR (hjärt-lungräddning) och användning av en AED.

   

  Vårt sortiment av AED Trainers och AED Övningshjärtstartare

  Basmodeller

  Perfekt för den som vill ha en grundläggande förståelse för hur en AED fungerar. Basmodellerna har oftast enkel funktionalitet och är användarvänliga.

  Avancerade modeller

  För den mer erfarna användaren som vill ha en djupare förståelse och träna på olika scenarier. Avancerade AED trainers har ofta fler inställningar och funktioner.

  AED övningshjärtstartare barnläge

  Vissa AED trainers har även ett ”barnläge” för att simulera användning av en AED på barn. Mycket viktigt för de som arbetar inom barnvård eller i miljöer där barn är närvarande.

  Paket med AED trainer och tillbehör

  För en komplett utbildningsupplevelse, erbjuder vi paket som inkluderar en AED trainer tillsammans med praktiska tillbehör såsom elektroder, övningsdockor och bärväskor.

   

  Varför välja en AED övningshjärtstartare?

  Att ha kunskap om HLR och hur man använder en AED kan vara skillnaden mellan liv och död. Med en AED övningshjärtstartare kan du:

  - Öva på att använda en AED i en kontrollerad miljö

  - Förbättra din förmåga att reagera snabbt i en nödsituation

  - Känna dig säkrare i din kunskap om att rädda liv

   

  Kontakta oss

  Har du frågor eller behöver hjälp att välja den rätta AED övningshjärtstartaren för dina behov? Tveka inte att kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna!

  Ta steget mot att bli en livräddare

  Utforska vårt utbud av AED trainers och AED övningshjärtstartare idag.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag