Moms visas:
 • Svenska
 • HLR utbildningar & kurser

  Håll arbetsplatsen säker med hjälp av våra utbildningar i hjärt-lungräddning (HLR).

  Att våga påbörja hjärt- och lungräddning i en verklig situation kan vara en utmaning, men våra instruktörer ger dig de verktyg du behöver för att känna dig trygg och potentiellt kunna rädda liv.

  Vad erbjuder vår hjärt- och lungräddning utbildning?

  Varje hjärt- och lungräddning kurs och HLR utbildning vi erbjuder är skräddarsydd för att garantera att alla deltagare får den mängd praktisk träning som är så viktig för att lära sig hur man gör hjärt- och lungräddning och behålla kunskaperna över tid. Alla deltagare får en egen HLR-docka för att öva på, vilket ökar effektiviteten och kvaliteten på inlärningen

  Vi följer Svenska HLR rådets riktinjer

  Pedagogiska & erfarna instruktörer

  Praktiska tips och mycket övning

  Jonathan, huvudinstruktör enligt Svenska HLR rådet, håller en HLR kurs för HLR-Hjälpen

  Vår standard hjärt- och lungräddning kurs: vad du kan förvänta dig

  Varje standard HLR kurs tar cirka två timmar och lär deltagarna att utföra HLR av hög kvalitet. Vi lär ut hur man identifierar tecken på hjärtstopp, tecken på hjärtinfarkt, hur man hanterar en medvetslös person och lägger dem i ett stabilt sidoläge, och hur man säkert använder en hjärtstartare. Dessutom lär vi ut tekniker för att hjälpa någon som har satt i halsen.

  Anpassade HLR-utbildningar och hjärt- och lungräddning kurser för ditt företag

  Våra HLR utbildningar och kurser i hjärt- och lungräddning kan anpassas efter ditt företags unika behov och personalens kompetensnivåer. Oavsett om du arbetar inom vårdsektorn eller på ett kontor, kommer våra HLR-kurser att ge ditt team de kunskaper de behöver för att hantera ett plötsligt hjärtstopp.

  Baserat på aktuell forskning

  Våra HLR-kurser följer alla riktlinjer från Svenska rådet för hjärt-lungräddning¹. De är baserade på den senaste forskningen och uppdateras regelbundet för att säkerställa att vi alltid lär ut den mest aktuella och effektiva metoden för hjärt- och lungräddning.

  Våra HLR instruktörer: experter inom sitt område

  Våra HLR instruktörer är några av de mest välutbildade och erfarna i Sverige. De är experter inom HLR och har en djup förståelse för de tekniker de lär ut. Dessutom är de utmärkta pedagoger, med förmåga att förklara komplexa koncept på ett sätt som är lätt att förstå och komma ihåg.

  ?>

  Beprövade och uppdaterade

  Våra kurser följer alla riktlinjer från Svenska rådet för hjärt-lungräddning. Kurserna bygger på beprövad vetenskap och uppdateras regelbundet. 

   

  Sakkunniga och erfarna instruktörer

  Våra instruktörer är bland de mest välutbildade och erfarna HLR-instruktörerna i Sverige. 

  Praktiska tips och mycket övning 

  Alla får öva mycket på en egen docka för att på så sätt ta till sig ny kunskap och befästa sina färdigheter. 

  I går hade vi vår utbildning tillsammans med Jonathan. Det var en jättetrevlig bra utbildning. Jonathan är väldigt lugn och pedagogisk, svarar på alla konstiga frågor.

  Carina Wetterdal

  Jag har endast hört positiva saker från deltagarna. Kursen var engagerande tack vare era kunskaper och ert engagemang.

  Anna Palmung

  Vi vill tacka för en mycket bra utbildning! Alla är sååå nöjda, både med innehållet och med Jonathan!

  Görel Jonsson

  Jag vill tacka för en mycket bra kurs. Jag deltog inte själv men jag vet att den var uppskattad.

  Gunilla Hansson

  Varför HLR utbildning är så viktig

  Hjärt-kärlsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken i Sverige, och dessa sjukdomar leder ofta till hjärtstopp². Om hjärtstopp inträffar, är snabb och effektiv HLR livsviktig.

  Forskning har visat att korrekt tillämpad HLR kan dubbla eller till och med tredubbla chansen att överleva ett hjärtstopp³. Genom att hålla blodcirkulationen och syresättningen till organen igång, kan HLR ge den drabbade personen den tid de behöver tills mer avancerad medicinsk hjälp kan komma fram.

  Men det är inte tillräckligt att bara veta detta i teorin - det är viktigt att alla kan och vågar utföra HLR i praktiken. Därför är vår HLR utbildning och våra HLR kurser så viktiga. De ger deltagarna möjlighet att öva på och behärska dessa tekniker, så att de kan agera snabbt och effektivt om ett hjärtstopp skulle inträffa.

  Investera i ditt teams säkerhet genom en hjärt- och lungräddning kurs

  Att investera i en hjärt- och lungräddning utbildning för din arbetsplats är ett effektivt sätt att bidra till en säkrare arbetsplats. Det visar att du värderar dina kollegors säkerhet och välbefinnande, och kan även bidra till att skapa en mer positiv arbetsmiljö.

  Hjärt- och lungräddning är en grundläggande färdighet som alla bör behärska. Genom att investera i HLR utbildning för din arbetsplats, kan du vara säker på att de har kunskap och färdigheter de behöver för att rädda liv i en nödsituation. Oavsett din bransch eller storlek på ditt företag eller organisation, kan en HLR kurs från oss göra en verklig skillnad. Kontakta oss idag för att boka din hjärt- och lungräddning kurs och börja resan mot en säkrare arbetsplats. Genom våra skräddarsydda HLR utbildningar, kommer ditt team att vara förberett att agera snabbt och effektivt för att potentiellt rädda liv när det verkligen räknas.

   

  Referenser:

  ¹Svenska rådet för Hjärt-lungräddning. (2020). Riktlinjer för Hjärt-lungräddning. Stockholm: Svenska rådet för Hjärt-lungräddning.

  ²Socialstyrelsen. (2020). Statistik om hjärtinfarkter. Stockholm: Socialstyrelsen.

  ³Hasselqvist-Ax I, Riva G, Herlitz J, et al. Early Cardiopulmonary Resuscitation in Out-of-Hospital Cardiac Arrest. N Engl J Med. 2015;372(24):2307-2315.

  Begär en gratis offert

  Fyll i formuläret nedan för att få en gratis offert och få veta mer
  Vi återkommer inom 24 timmar
  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Handlar du som privatperson eller företag?

  PrivatpersonFöretag