•   Endast 49 kr i frakt - Fraktfritt över 1000 kr
  •   Snabb leverans - 2-3 arbetsdagar
Moms visas:

PHYSIO CONTROL LIFEPAK CR PLUS

LIFEPAK CR Plus är en lättanvänd hjärtstartare som med låga krav på underhåll och drift är idealisk som första hjälpen-hjärtstartare. Det är en enkel och mycket prisvärd hjärtstartare som är lämplig för bland annat kontorsmiljö.

Med i grunden samma avancerade teknik som professionell akutvårdspersonal förlitar sig på har LIFEPAK CR Plus utvecklats för att vara en enkel hjärtstartare att kunna användas av alla. Mycket tydliga röstinstruktioner, samt grafisk display, leder användaren genom analys och defibrillering.

Hjärtstartaren kräver minimalt med underhåll och genomför veckovis funktionstester av batteri, elektrodinkoppling och elektronik. Batteri och elektroder levereras som en enhet, s k CHARGE-PAK som har en stand-by-tid på två år från det att batteriet aktiverats.

LIFEPAK CR Plus finns i två versioner, halvautomatisk och helautomatisk. Halvautomatisk innebär att det är användaren som levererar strömstöten efter instruktion av hjärtstartaren. Helautomatisk innebär att hjärtstartaren levererar strömstöten automatiskt efter att ha varnat att den kommer att defibrillera.

Produkter

Handla

Information