•   Zertifizierter E-Commerce
 •   Expressversand
Zeige MwSt:
 • Deutsch
 • Little Baby QCPR

  Prisvärd baby docka för HLR-utbildning på spädbarn, ett perfekt komplement till Resusci Baby.

  Med hjälp av Little Baby kan du lära ut ett flertal tekniker för att utföra hjärt-och lungräddning på mindre barn, till exempel mun-mot-mun-metoden, bröstkompressioner, samt inblåsnings- och bröststötstekniker för att avlägsna luftvägshinder. 

  Vem kan använda dockan?

  Little Baby är ett bra komplement i alla HLR-utbildningar, oavsett om de riktar sig mot vuxna eller barn, privatpersoner eller företag. Särskilt viktigt är det att lära ut rätt teknik till personer som arbetar med yngre barn eller inom vården, men även nyblivna föräldrar har nytta av att lära sig utföra HLR på spädbarn. 

  Det är mycket sällsynt att små barn drabbas av plötsligt hjärtstopp. Betydligt vanligare är att hjärtat stannar på grund av syrebrist och sådan uppstår ofta på grund av främmande föremål i luftvägarna.

   

   

  Tåligt material och enkel att underhålla

  Little Baby-dockan är utformad i ett tåligt material som ger lång hållbarhet och innebär att den kan användas för många kurser och utbildningar. Dessutom är HLR-dockan enkel att rengöra och underhålla. Du kan ta av dockans klädsel samt ansiktet för att komma åt att rengöra själva dockan. Produkten levereras med en luftväg och du har även möjlighet att köpa till fler om du skulle behöva det. Du får dessutom med våtservetter för att torka av dockan efter varje deltagare för en hygienisk utbildningsmiljö. Vi har givetvis våtservetter, ansiktsdukar och utbytesdelar i vårt sortiment med tillbehör när du behöver fylla på.

  Den låga vikten gör att Little Baby är lätt att transportera, vilket underlättar om undervisningen sker på flera olika platser. Dockan levereras tillsammans med en mjuk bärväska som också skyddar dockan när den inte används.

   

   

  Köp Little Baby QCPR hos oss

  Önskar du hålla utbildningar i HLR på spädbarn är Little Baby ett köp som kan höja kvaliteten på utbildningen, inte minst då den bidrar till att skapa en mer verklighetstrogen situation och ger möjlighet att träna på alla moment som kan rädda livet på små barn. Dockans relativt låga inköpspris och långa hållbarhet gör den dessutom till en mycket prisvärd investering. 

  Du kan välja mellan ljus och mörk hudfärg på dockan. Önskar du att köpa större kvantiteter erbjuder vi paket där totalt 4 dockor ingår – naturligtvis till ett lägre styckpris. Dockan eller dockorna, beroende på hur många du väljer, kommer i en väska med rem som underlättar transport och förvaring.